Kotihoito

Kotihoidon palveluitamme ovat esimerkiksi kaupassa tai apteekissa käynti, pienet kodinhoidolliset työt, suihkutukset ja lääkkeen jaot. Kaupassa käynti ym. asiointi asiakkaan puolesta tai asiakkaan kanssa sekä saattoapu esim. lääkäriin.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:

  • ikäihmiset ja aikuiset
  • lapsiperheet
  • vammaiset
  • kotiutetetut ja pitkäaikaissairaat
  • palveluseteliasiakkaat

”Kansallinen tavoite on, että iäkäs ihminen voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään, jopa elämänsä loppuun saakka. Kun ihminen tarvitsee hoivaa ja huolenpitoa, hän saa sen kotonaan tai kodinomaisessa asuinympäristössä. Lähde: THL

Puh.050 556 2245/Sanna

Kotihoito tukee kotona pärjäämistä.
Jokaisen asiakkaan tulisi saada olla omassa kodissaan mahdollisimman pitkään, yrityksemme tuottaa turvallista ja oikea-aikaista kotihoitoa kenties juuri teille?Kotihoidon palveluitamme ovat esimerkiksi kaupassa tai apteekissa käynti, pienet kodinhoidolliset työt, suihkutukset ja lääkkeen jaot. Kaupassa käynti ym. asiointi asiakkaan puolesta tai asiakkaan kanssa sekä saattoapu esim. lääkäriin. Kansallinen tavoite on, että iäkäs ihminen voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään, jopa elämänsä loppuun saakka. Kun ihminen tarvitsee hoivaa ja huolenpitoa, hän saa sen kotonaan tai kodinomaisessa asuinympäristössä.